Intuïtief schilderen

Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, met alles wat er voor handen is en je wil gebruiken. Verkennen en ontdekken: daar gaat het om!

In het vrije werken sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is: jíj als genietend mens!
 

Iedere keer is er een ander thema aangeplakt, je moet dan denken aan bijvoorbeeld muziek, dans, meditatie, stilte, gedicht, een emotie, een foto...

De kosten van deze workshop bedragen € 35 inclusief koffie/thee en materiaal voor minimaal 3 uur.

Maximaal aantal deelnemers: 4